Kunstzin Diemen
Vereniging van beeldende kunstenaars

Agenda en Nieuws

Het jaar 2023 loopt op zijn einde, maar Kunstzin Diemen heeft nog wel een paar activiteiten.

Op dinsdag 7 november is ons lid Netty Röge te gast bij Rotary Diemen in het Wapen van Diemen. Netty beschildert alle soorten eieren en zal daarover vertellen op deze avond die georganiseerd wordt door Rotary Diemen in samenwerking met Kunstzin. Meer informatie op https://www.rotary.nl/diemen en om de avond mee te maken moet je je aanmelden via rotarydiemen@gmail.com. De avond start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.30 uur. Locatie: Wapen van Diemen, Ouderkerkerlaan 8 in Diemen.

In oktober hebben we een ledenexpositie gehouden in het gemeentehuis. Daar is nu ruimte voor twee exposanten, namelijk Magda Wieclawska met haar expositie Rood en voor Mira Groenveld die de aquarellen die ze gemaakt heeft van Diemense monumenten tentoonstelt. Beiden zijn lid van Kunstzin Diemen. De expositie duurt tot van 6 november tot en met 5 december. 

Op 25 november is er nog een ledenexcursie. Dan bezoeken we de tentoonstelling Die Überrasschung in Museum No Hero in Delden. Wie niet van verrassingen houdt, kan kijken op de site van dit museum https://www.museumnohero.nl

Na de expositie van Magda en Mira wordt er een tentoonstelling ingericht van werken van de overleden kunstenaar Rien Verschuur. Over deze bijzondere Diemense kunstenaar en deze expositie volgt later bericht.

Agenda

Geen activiteiten geplaned

Nieuws

Geen nieuws is goed nieuws.