Kunstzin Diemen
Vereniging van beeldende kunstenaars

Mira Groenveld

In 2016 heb ik Groenvelddesign opgestart en heb ik een aantal jaren creatieve workshops gegeven zoals aquarel, mixed media, smartphone fotografie en tekenlessen op een middelbare school. 4 jaar geleden ben ik zelf weer meer gaan schilderen in aquarel en sinds kort ook in olieverf. Het is de ultieme ontspanning na een drukke dag. Mijn inspiratie komt van mooie plekken die ik fotografeer tijdens de reizen die ik maak.

De illustraties die ik momenteel maak van oude gebouwen , musea en bijzondere plekken zijn verzameld in een verjaardagskalender van Amsterdam en Diemen. De laatste is te koop bij Bruna Diemen.

In opdracht maak ik illustraties van persoonlijke gebouwen, denk aan trouwlocaties, geboortehuizen of andere bijzondere plekken maar ook schilderijen in opdracht met veel kleur en details.

Ik heb bij MK24 de opleiding grafische vormgeving gevolgd en bij de Interieur Academie de opleiding Binnenhuisarchitectuur en Interieur styling. Momenteel heb ik olieverf lessen bij MK24 waardoor ik altijd weer nieuwe inspiratie krijg voor nieuwe schilderijen

Contact

Klipperweg 77 1113 GTĀ  Diemen 06-11837478

Social media

https://www.instagram.com/groenvelddesign/
https://www.instagram.com/groenvelddesign/